Glasservice Friesland

Subsidie op HR++ glas

Subsidie energiebesparing eigen huis

Van plan om in uw huis of appartement maatregelen nemen voor energiebesparing? Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis aan. De subsidie stimuleert energiebesparing in bestaande woningen in de particuliere koopsector.

U kunt subsidie aanvragen sinds 15 september 2016 en tot en met 31 december 2018. Hiervoor is door de overheid € 60 miljoen beschikbaar gesteld. Voor eigenaar-bewoners bedraagt het totaal te ontvangen subsidiebedrag ten hoogste € 20.000. Voor een vereniging bedraagt de gemiddelde subsidie per koopwoning ten hoogste € 20.000. Eigenaar-bewoners en Verenigingen van Eigenaren kunnen gebruik maken van de regeling.

Subsidie isolatieglas

Bent u van plan om isolatieglas aan te schaffen dan kunt u gebruik maken van deze regeling. Echter, dat kan alleen als u ten minste nog 1 andere besparende maatregel neemt, bijvoorbeeld spouwmuur isolatie. Ook voor aanvullende maatregelen is het mogelijk om subsidie te krijgen, bijvoorbeeld als u kiest voor driedubbel glas in plaats van normaal isolatieglas (extra stapje).

Wat kan ik als Glasservice Friesland voor u betekenen?

Een van de energiebesparende maatregelen is het plaatsen van isolerende beglazing. Ik wil u, als Glasservice Friesland, daar graag bij helpen. Ik kom graag bij u langs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van HR++ beglazing.

Vraag direct een offerte aan.