Glas vervangen en herstellen door een ervaren glaszetter

Bij glas vervangen en herstellen belt u met Glasservice Friesland, want een kapotte ruit kan vervelende gevolgen hebben. In de meeste gevallen is het daarom raadzaam het glas zo snel mogelijk te vervangen of te herstellen.

De ervaren glaszetter van Glasservice Friesland staat altijd voor u klaar. We zorgen, waar dat nodig is, voor noodvoorzieningen en herstellen altijd zo snel mogelijk de schade. Zodat u geen hinder meer ondervindt van de glasschade.

Laat glas vervangen door een ervaren glaszetter

Glasservice Friesland kan alle soorten glas vervangen. Bij glasschade plaatst onze glaszetter zo snel mogelijk goede noodruiten. Is het een echt spoedgeval? Dan zorg ik voor nieuw glas binnen 2 dagen.Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgaaf of vrijblijvend advies.

In veel gevallen is het raadzaam dubbel glas te plaatsen in plaats van uw oude enkele beglazing.

Laat uw glas herstellen door een ervaren glaszetter

Soms is het mogelijk beglazing te herstellen. Dat doen we aan de hand van moderne technieken, waarmee schade snel en foutloos hersteld kan worden. Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken of we uw kapotte beglazing kunnen herstellen.

Glasservice Friesland is in het bezit van de nodige certificaten. Ik vervang en herstel glas volgens de meest recente NEN-3576 normen.