Glasservice Friesland

Laatste nieuws in Leeuwarden en omstreken

BESPAAR OOK OP UW VAKANTIEWONING

Ook kunnen wij u adviseren over de maatregelen die u kunt treffen in uw vakantiewoning om ook hier maandelijkse kosten te besparen. Vaak zijn deze woningen nog voorzien van enkele beglazing en verliezen hierdoor vaak onnodig extra warmte. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en een passende offerte uit te brengen. In de zomermaanden bieden wij u een korting aan van 10% op uw beglazing in uw vakantiewoning. Neem vandaag nog contact met ons op en vul het offerteformulier in. Vraag hier uw offerte aan.

FRIESE ENERGIEPREMIE

En wist u al dat meer  dan 3000 woningeigenaren voor meer dan € 1.5 miljoen subsidie hebben aangevraagd. En om dit nog meer te stimuleren is vanaf april de friese energiepremie nog aantrekkelijker. U, als woningeigenaar, kan tot maximaal € 2.800 subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen.  Daarnaast kunt u tot 1 september 2014 ook nog een duurzaamheidslening aanvragen. Dit betekent dat u een lening kunt aanvragen speciaal voor energiebesparende maatregelen. Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG 15% KORTING OP UW GLAS IN APRIL

De lente breekt weer aan, dus dit is een goed moment om u eens te laten informeren over de mogelijkheden die gaan zorgen voor een goed geïsoleerd huis voor komende winter. Goed isolatieglas zal u een groot voordeel opleveren tijdens de donkere dagen. Speel daar nu al op in en profiteer, samen met uw buren, van het burenvoordeel. Neem gezamenlijk het besluit en ontvang beide 15% korting op glas- en materiaalkosten bij opdracht in de maand april!

PROFITEER VAN 25% SUBSIDIE TOT 17 MAART

Wist u dat u nog tot 17 maart kunt profiteren van 25% subsidie als u uw net aangekochte woning verduurzaamt? Zo niet, maak dan nu nog gebruik van deze zeer voordelige aktie!

Steeds meer gemeentes zijn woningbezitters warm aan het maken voor duurzame woningverbetering, zo ook de gemeente Leeuwarden.  Dit betekent o.a. gratis online energieadvies en haken ze aan bij Woonoffensief Fryslân met subsidies en voordelige financieringen voor woningbezitters in Leeuwarden. Glasservice Friesland Leeuwarden werkt dan ook nauw samen met bedrijvenvereniging “Slim wonen met energie”, zodat we samen kunnen werken aan duurzame woningverbetering.

GLASHELDERE AKTIE IN FEBRUARI

Wij hebben voor u weer een heldere aktie in Februari!! Kijk voor meer informatie op onze website onder “Februari-aktie” of laat u informeren door een van onze medewerkers en begin het jaar goed en bespaar meteen op de vaste lasten van uw woning.

Voor een bedrijfspand in Leeuwarden zijn wij op dit moment bezig met het opnieuw plaatsen van glas en kozijnen. Door brandschade zal een groot gedeelte van het pand hersteld moeten worden. Dit betekent dat wij, samen met Meesterschilders Friesland Leeuwarden, het pand weer een mooi aanzien zullen gaan geven. Binnenkort kunt u hiervan foto’s zien op onze website.

6% BTW OP HET ARBEIDSLOON NU DEFINITIEF

Sinds januari 2014 is het BTW tarief van 6% definitief vastgesteld op het arbeidsloon. Dit betekent dat u over de loonkosten geen 21% BTW betaald, maar slechts 6%. Dit betekent een korting van 15% voor u als particulier.

Door een groei van Glasservice Friesland Leeuwarden verwelkomen wij twee nieuwe medewerkers, een voor de buitendienst en een voor de binnendienst.

Ook voor het jaar 2014 zetten wij onze prettige samenwerking met verzekeraar Univé voort! Voor Univé hebben wij het afgelopen jaar weer een groot aantal stormschades, inbraakschades, vuurwerkschades en nog meer vervelende schades in en rondom woningen kunnen oplossen.